Cavling-prisen 2015

Cavling-prisvindernes Puk Damsgård og Daniel Rye. Foto via Politikens Forlag.

Cavling-prisvinder 2015 Puk Damsgård sammen med Daniel Rye. Foto via Politikens Forlag.

Stort tillykke til Puk Damsgård, der netop har modtaget den prestigefyldte Cavling-pris for sine reportager fra Mellemøsten for DR samt for bogen Ser du månen Daniel.

Blandt de nominerede til årets Cavling-pris var også Signe Daugbjerg og Michael Bech fra TV2 Nyhederne for dokumentaren De Vaccinerede Piger. Mikkel Vuorela fra Politiken for sine begejstrede, legesyge og originale journalistiske fortællinger. DR-journalister bag projektet Tilsyn i ruiner. Journalisterne er Line Gertsen, Astrid Fischer, Mathias Friis, Laura Marie Sørensen og Niels Jacob Schøtt. Og Berlingske-journalisterne Simon Bendtsen, Morten Crone og Lars Nørgaard Pedersen for den såkaldte Eritreasag.

Cavlingkomiteen består af formand Kirsten Pilgaard fra Nordjyske Medier, Torben Møller fra DR Midt & Vest, Ida Ebbensgaard fra DR, Lars Rugaard fra Rugaard og Hvidtfeldt og Kaare Sørensen fra TV 2.

Du må meget gerne dele...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

3 tanker om "Cavling-prisen 2015"

  1. Hej
    Sikke en dejlig blog. Er der en oversigt over de anmeldelser du har lavet, et sted på bloggen? Sådan at man lidt hurtigere kan få et overblik over de mange fine anmeldelser 🙂

    • Tak for de pæne ord. 🙂 Nej der er desværre ikke en oversigt over anmeldelserne. Indtil videre kan man kun klikke på de forskellige månederne, og dermed få en liste over alle indlæg. Eller du kan klikke på “Anmeldelser” og se alle anmeldelser eller søge på en specifik bogtitel. Jeg forsøger at hitte ud af, om der rent teknisk er en smart måde at lave en liste over dem alle på.

Der er lukket for kommentarer.