KulturXpressen i 2016

Bogstak2Til januar fylder KulturXpressen 1 år. Det er næsten ikke til at fatter, at der allerede er gået et år, og hvad der er endnu mere overraskende og overvældende er, hvor godt I alle sammen har taget imod min lille litteraturblog. Tusind tak for det! ♥️

Jeg har brugt meget tid på at anmelde så mange nye bøger som muligt, samt lavet nogle få forfatterinterviews, nyheder, konkurrencer og artikler om alt fra litterært merchandise til filmatiseringer. Det vil jeg fortsætte med, men med et år på bagen synes jeg også, at der skal ske lidt nyt

Jeg er så småt begyndt at planlægge og overveje forskellige ting, og i den forbindelse vil jeg gerne høre din mening og dine ønsker om mulige nye tiltag her på bloggen.

Er der fx forfattere du godt kunne tænke dig at læse om? Debatter du synes jeg skal tage op? Vil små videoer være noget? Eller er der noget helt andet du går og længes efter her på KulturXpressen? Skriv hvad du ønsker der skal ske på KulturXpressen i 2016 i kommentarfeltet – hvem ved, måske går dit ønske i opfyldelse.

Du må meget gerne dele...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *