The Rory Gilmore Reading Challenge

Rory GilmoreKan du huske tv-serien Gilmore Girls? Hvis du ikke har set den, vil jeg straks anbefale dig at se den (kan købes på dvd og måske også ses online et eller andet sted). Serien er fyldt med god og vittig dialog, de spiller alle sammen fremragende, og så er den frem for alt fyldt med masser af kulturelle referencer til både bøger, film og musik.

Rory Gilmore 2Tv-serien Gilmore Girls kørte i syv sæsoner, hvor vi fulgte forholdet mellem Lorelei Gilmore og hendes datter Rory, som hun fik som 16-årig. Rory er vild med at læse, så meget, at der i løbet af serien blev nævnt hele 339 titler, som hun læste. Imponerende!

På websitet listchallenges.com er der lavet en The Rory Gilmore Reading Challenge – en liste over de 339 titler Rory læste i serien. Du kan markere dem du har læst og til sidst se resultatet over, hvor mange af dem du har læst.

Mit resultat er mildest talt ikke imponerende – 47 var alt det kunne blive til. Er faktisk list flov over at sige det højt. Der er mange af bøgerne på listen jeg gerne vil (og burde) læse, men der er også rigtigt mange af dem, som jeg ved, at jeg aldrig vil få læst.

Her kan du tage udfordringen The Rory Gilmore Reading Challenge

Hvor mange af bøgerne har du læst?

Den helt vild fede gule T-shirt som Rory har på, på billedet ovenfor reading is sexy, er lavet af designeren Sarah Utter, og er desværre udsolgt. Den findes dog i andre versioner – jeg overvejer stadig, om jeg kan leve uden den eller om ikke den er et must i min garderobe.

 

Du må meget gerne dele...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn