Vind billetter til BogForum 2015

BogForum 2015Den 6.- 8. november er der BogForum 2015  i Bella Center. Tre dage fyldt med spændende forfattere og bøger i alle afskygninger. Blandt de mange forfattere kan man i år blandt andet møde Caitlin Moran, Liza Marklund, Jan Guillou, Jesper Stein, Kirsten Hammann, Lena Andersson og mange mange flere. Se hele programmet her.

Du har nu mulighed for at vinde en dagsbillet til Bogforum. Du vælger selv, om du vil bruge billetten fredag den 6. november, lørdag den 7. november eller søndag den 8. november. Billetten gælder én dag.

Der er tre billetter på højkant og vil du have fat i en af dem, skal du blot skrive en kommentar under indlægget her og fortælle hvilken forfatter du drømmer om at møde. Vær opmærksom på, at der kan gå lidt tid, fra du skriver din kommentar, til du kan se den i kommentarfeltet.

Jeg trækker vinderne tirsdag den 3. november kl. 10 og offentliggør dem her på bloggen. Du skal selv holde øje med, om du er en af de heldige vindere.

Tak til BogForum for at sponsorere billetterne.

Du må meget gerne dele...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

30 tanker om "Vind billetter til BogForum 2015"

 1. Årh, det må være Caitlin Moran, hun er simpelthen så cool! Bliver helt glad hver gang jeg møder hendes bøger ude i butikkerne. Og så Leonora Christina Skov, hun er bare en fornøjelse at tale med 😃

 2. Jeg drømmer helt vildt om at møde Stephen King!! Men på en mindre skala glæder jeg mig til at se Knausgård på Bogforum :)!

 3. Det største vil – for mig – være at møde japaneren Haruki Murakami. Han er et stort litterært idol, og jeg har tygget mig igennem det meste af hans forfatterskab med stor fornøjelse.

 4. Jegvil gerne møde Jesper Stein eller Ulla Dyrløv. Måske skal jeg også have mig en litterær tattoo ☺

 5. som de dråber af inspiration hun lagde i min poesis glas, lever Pia Tafdrups ord i mig. Der hvor jeg rækker mod en kvindes forunderlig er hun . Hende ville jeg gerne møde.

 6. Jeg vil meget gerne møde Ann Bjerre. Hun har netop skrevet en anderledes bog om pilgrimsrejse oplevelse på et højere plan.

 7. Jeg glæder mig til at lytte til Kristian Ditlev Jensen, Sussanne Staun, Sissel-jo Gazan. Være tilstede og ånde det hele ind og lytte til det kendte og ukendte. Glæder mig helt vildt

 8. Jeg ville elske at møde Haruki Murakami. Jeg elsker hans fortællinger! Sidste år på Bogforum hørte jeg Mette Holm fortælle hvordan hun oversætter hans romaner. Det var fantastisk!

 9. Jeg ville sætte pris på at møde Lise Nørregård! Hun er en usædvanlig dame på mange områder, hun skriver super godt, og så har hun en sublim humor!

 10. Jeg ville gerne møde Alice Munro – og af dem der kommer på bogforum, glæder jeg mig til at opleve Kim Leine!

  • Hej Lotte. Konkurrencen sluttede kl. 10, hvor der blev trukket tre vindere – du deltog derfor desværre ikke i lodtrækningen om en fribillet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *